НАВИГАЦИЯ


ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ
IОУ "Никола Йонков Вапцаров"
гр. Берковица
here we are
Без тежест
Твоят час
Училища на бъдещето
Еразъм +

Да работиш очи в очи с бъдещето

    Да работиш очи в очи с бъдещето, е щастие, да помагаш на бъдещето, е благословия. 

    И всички Вие, дарители, подпомогнали изграждането на Центъра по природни науки и предприемачество за децата на Берковица чрез финансови средства, стоки и безвъзмездна помощ, не просто подпомогнахте строеж, Вие подадохте ръка на всяко едно от берковските деца да разгърне своите индивидуални способности, да развие своя творчески потенциал, своята креативност и откривателски дух. Повярвахте в нас, екипа на Първо основно училище, и показахте, че сте хора с големи сърца.

    Нуждаем се от Вас и занапред! Бъдете част от нас, част от бъдещето на децата на Берковица. Бъдете строителите на Училище на бъдещето. Защото то се случва тук и сега.

    Помощта Ви може да е с материали, пари или съдействие.

    Сметката за набиране на средства е:

 

IBAN - BG22UBBS80023300355410 BIC - UBBSBGSF

 

    Ръководството на Първо основно училище, всички негови учители и ученици изказват най-искрените си благодарности на всеки, показал своята съпричастност, щедрост и  отзивчивост. Благодарим на

Инж. Милчо Доцов – кмет на Община Берковица

Христо Николов – бизнесмен

Мирослав Христов – родител, бизнесмен

Анна Тиманова – бивш ученик на Първо училище и спомоществовател

Боряна Евгениева, Гинка Стефанова, Мария Панчева, Мая Минкова, Валентин Герасимов, Никола Василев, родители и приятели, помогнали с труд и средства на двата благотворителни концерта, организирани от училището.

 


версия за печат