НАВИГАЦИЯ


ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ
IОУ "Никола Йонков Вапцаров"
гр. Берковица
here we are
Без тежест
Твоят час
Училища на бъдещето
Еразъм +

Благотворителен великденски концерт и базар

2683,92 лева бяха събрани на втория поред благотворителен концерт на Първо основно училище под надслов „Училище на бъдещето“, който се състоя на 06.04.2017 г. от 18:00 в Големия салон на Народно читалище "Иван Вазов 1872 г.". Той бе посветен на Великденските празници, а негова цел бе набиране на средства за изграждане на Център по природни науки и предприемачество към училището, който ще се използва от всички деца и младежи на община Берковица и ще отвори врати през новата учебна година. Проектът е подкрепен и от Фондация "Америка за България" и екипа на Интегра Консулт Проект.

Наред с богатата програма от стихове, сценки, песни и танци момичетата и момчетата на Първо основно училище показаха и урок по родолюбие, памет и традиция, спомниха българските обичаи и смисъла на Великденските тържества. Освен изпълнителите на сцената в празника се включиха и всички ученици от групите по проект "Твоят час" на МОН, които подготвиха украсата на сцената, сувенири за благотворителния базар, лакомства. В базара се включиха и членовете на обществения съвет към училището.

Ръководството, учителите и учениците на І ОУ изказват своите най-искрени и сърдечни благодарности на всички граждани на община Берковица, които дадоха своя дан и подкрепиха изграждането на мечтите на децата за Училище на бъдещето.


версия за печат