НАВИГАЦИЯ


ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ
IОУ "Никола Йонков Вапцаров"
гр. Берковица
here we are
Без тежест
Твоят час
Училища на бъдещето
Еразъм +

Заслужен успех на учениците от IV А клас

 За четвърта поредна година учениците от IVклас участват в конкурса ,,Аз рисувам", който СБНУ организира. Приятната изненада е, че тази година всички са оценени с максималните 50 точки. БРАВО на децата! Дълги години да носят и съхраняват творческия си дух и състезателен хъс!


Цялата статия... Видяно: (193)

Отлично представяне на четвъртокласничката Марина Танчева

Първо място за Марина Танчева от IVБ клас в индивидуалното класиране в открито състезание по приложно колоездене в община Челопеч (възрастова група 10 - 12 годишни) и първо място в отборното класиране. Състезанията са част от Републиканския шампионат по приложно колоездене.


Цялата статия... Видяно: (223)

Наградени в конкурс за рисунка

 Учениците на Първо училище са сред първите класирани на конкурса "Децата на Берковица срещу наркотиците", организиран от МКБППВН в Община Берковица и посветен на Международния ден на борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотици.
 В категорията Изобразително изкуство първо място заема Ивет Стоянова от VI клас, второто място е за Елина Игнатова от V клас, а трето място - за Памела Псалтирова - също от V клас. В същата категория грамота за участие е присъдена и на Яна Михова от V клас.

Цялата статия... Видяно: (145)

Награда за ученици от III Б клас

Награди - тениски и стикери получиха отличилите се ученици Цветомира Георгиева, Румен Людмилов и Мария Георгиева от IIIБ клас, които се присъединиха към кампанията на Института за български език към БАН „Написаното остава. Пиши правилно!". В навечерието на Празника на славянската писменост и култура - 24 май, учениците написаха диктовките. Така третокласниците засвидетелстваха своята почит към българската просвета и култура и провериха своята грамотност.


Цялата статия... Видяно: (129)

Учениците от III Б клас с награда в детски творчески конкурс „Моята азбука“

 Специална награда „Творчески плам“ в Детски творчески конкурс „Моята азбука“ на Издателска къща "Жуана 98" за IIIБ клас на 1. ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ - Берковица, с класен ръководител Елизабета Боянова-Еремиева за Електронна книга по случай Празника на словото.

Цялата статия... Видяно: (152)

Отлично представяне на учениците от Първо основно училище на Областния кръг на олимпиадата по БЕЛ

 26 от 30 т. за Яна Михова от V клас и 25 от 30 точки за Виктория Стоянова от VI клас на Областния кръг на олимпиадата по български език и литература, проведен на 22.02.2020 г. в град Монтана.
 Виктория е единственият представител от шестокласниците на град Берковица, а Яна е една от двете берковски петокласнички, участвали в крайното за тази възрастова група класиране.
 Литературата е само една от всички страсти на двете прекрасни момичета. Нека любовта им към нея не угасва и да премерят силите си с най-добрите и на националното ниво в VII клас.

Цялата статия... Видяно: (176)

Награда за отлично представяне в конкурс за рисунка

 Ванеса Стаменова от VБ клас към Първо основно училище "Никола Йонков Вапцаров" получи Грамота от Главна дирекция "Национална полиция" за отлично представяне в Националния конкурс за детска рисунка на тема "Аз и Детското полицейско управление" и участие в благотворителната кампания "Деца помагат на деца".
 Наградата бе връчена от Татяна Милчова - ЗДУД и ръководител на Детско полицейско управление към Първо училище.


Цялата статия... Видяно: (163)

Отборите на момичетата и момчетата на Първо основно училище - общински първенци на Училищните спортни игри по баскетбол

 И двата отбора играха срещу учениците на Трето училище. 23:10 е резултатът от мача между момчешките отбори и внушителните 50:6 за отбора на прекрасните момичетата от Училището на бъдещето. 


Цялата статия... Видяно: (161)

Високи резултати в конкурса "Аз, природата и светът"

 Второкласниците на Първо училище обичат природата. Интересът им към заобикалящата ги среда е голям. Затова с желание се включиха в състезанието „Аз, природата и светът”, организирано от СБНУ и СБУ. Представиха се чудесно! Димитър Димитров, София Димитрова и Теодор Малтас са с максимален брой точки! Браво, деца! Поздравления за всички: Димитър Б., Димитър Д., Илина, Карина, Кристин, Радостин, Сияна, София, Стилияна и Теодор! Дерзайте! Бъдете жадни за знания!


Цялата статия... Видяно: (199)

Отлични резултати в конкурса "Аз рисувам"

 Учениците от IIIА клас с ръководител г-жа Вергиния Ангелова отново с достойно представяне на конкурса, обявен от СБУ - "Аз рисувам"
Алекс Асенова - 50 от 50 точки
Анджи Петрова - 50 от 50 точки
Габриела Георгиева - 50 от 50 точки
Елена Илиева - 50 от 50 точки
Изабел Бендова - 50от 50 точки
Марио Горанов - 50 от 50 точки
Петя Илиева - 50 от 50 точки
Рая Михайлова - 50 от 50 точке
Яница Стоянова - 50 от 50 точки


Цялата статия... Видяно: (356)